Відпочинок в Буковелі

Відпочинок в Буковелі

Бум на відпочинок в Буковелі – завжди та попри те, Карпати не перестають дивувати кожного року своїми новими можливостями для відпочинку.
В урочищі Татарова розташувався цілий курортний центр – готель Коруна.
Популярність відпочинку в Буковелі зростає з кожним роком все більше і більше та для багатьох відпочивальників Татарів є найулюбленішою курортною зоною для відпочинку. Чи ви приїдете з цілим натовпом друзів, чи з сім’єю, чи з парою, неодмінно переконаєтесь, що є чим зайнятись не лише на відпочинку в Буковелі, а й у Татарові. Для мисливців не лише за комфортним вишуканим дорогим відпочинком в Буковелі, а й за легендарністю, історичною значущістю краю, готель Коруна в Татарові полонить своєю неординарністю та загадковістю.
А ви знали, що в готелі Коруна є музеї-котеджі, що неодмінно буде цікаво залишитись вашим іноземним гостям-друзям, як вирішите показати їм красоти відпочинку в Буковелі? Для активних – спортивний майданчик для міні-футболу, волейболу, тенісний корт, прокат ракеток, бадмінтону, джипінг, рафтинг та багато ще інших можливостей.
Звідтіля екскурсії - хоч-куди. Все реально, оперативно, доступно та якісно! Втільте свої бажання ще до планування відпочинку в Буковелі. Зателефонуйте в Готель Коруна!

Popular