Буковель готель Коруна

Буковель готель Коруна

А Вам щастило відправитись на відпочинок в Карпатах в Готель Коруна?
Такий собі куточок європейського комфорту та якості сервісного обслуговування в гірській еко-долині.
Якщо ви все ж таки вже встигли запланувати собі відпочинок в Буковелі, то по дорозі варто заїхати в Татарів, щоб переконатись, що окрім як Буковель, готелі причаровують і в цьому легендарному лісовому урочищі.
Хто б міг подумати, що така «знахідка» всього 15 км до Буковелю. Гуцульська шкатулка всіх переваг та цінностей відпочинку в Карпатах. Не дарма так названо комплекс Готель Коруна. Цей оазис серед гір як яскравий вінець, оточений лісом. Ліси, які оточують населений пункт надзвичайно багаті на гриби та ягоди.
У Готелі Коруна безліч граней, які з кожним роком розкриваються все більше та досконаліше. Вибираєте Буковель готелі, обравши саме цей, ви не прогадаєте, оскільки Коруна - сукупність всього: територія, інфраструктура, сервіс, дозвілля. Цьому комплексу для відпочинку в Карпатах довіряють більше 20 провідних компаній України. Вимощена камінням територія дає одразу ж відчуття курорту, зміни обстановки. 65 номерів найвищого рівня комфорту: стандарти, півлюкси, двокімнатні люкси, еко-дизайну в дусі старовинної лицарської епохи, яка водночас має всі блага сучасності, все, що потрібно для комфортного відпочинку в Карпатах. Як для сімейного відпочинку в Буковелі, обирають також триповерхові апартаменти в окремих котеджах готелю Коруна. Дерев’яні меблі, дизайн, декор створюють відчуття свіжості, автентичності. Камін з м’яким кутком у холі на поверсі не залишить байдужим жодного відпочиваючого. Те, що потрібно для довершення насиченого активним дозвіллям, дня або ж для справжніх романтиків.
А ще родзинкою комплексу є котеджі-музеї, в інтер’єрі якого старовинні речі гуцульського побуту. Затишна величезна простора тераса Готелю Коруна – для повноцінного відпочинку в Карпатах, однозначно стане улюбленим куточком відпочинку, де ви постійно перебуватимете на свіжому повітрі в обіймах довколишніх красот. Кожного ранку будете приймати сонячні промені, дихаючи на повні груди завжди свіже здорове повітря, насичене хвоєю. Поласувати легкими стравами шведського столу на сніданок під сонячні ранкові проміння просто серед гірських вершин, автентичними обідніми стравами від шеф повара – віртуоза та романтичною вечерею при свічках на свіжому повітрі. Для любителів усамітнитись більш в теплі та затишку, а також для більш урочистих, ділових зустрічей – до послуг ресторан з оригінальним інтер’єром, доброзичливістю та уважним ставленням до гостей.
Щоб поєднати роботу з відпочинком в Буковелі радимо скористатись трьома, унікальними у своєму стилі, мобільними Конференц-залами готелю Коруна, які залюбки обладнають згідно ваших потреб. А відчуття повного релаксу принесуть лазня, зроблена на сіні, з додаванням лікарських трав, контрастна купіль, діжка з холодною водою для тонусу, а також масаж. Після чого в зоні відпочинку можна насолоджуватись гарячими та прохолодними напоями та смачною їжею, які подадуть вам прямо туди, щоб сповна відчути справжній відпочинок. Басейн з підігрівом як голуба лагуна, в яку так і кортить пірнути і купаючись, дихати насиченим хвоєю повітрям. Дитячий майданчик, шляхом якого захоче пройтись кожен дорослий, спостерігаючи за живою природою. Побачити справжніх вівець для дитини – це неймовірне захоплення. Широкий спектр запропонованих активностей, як літом, так і зимою, не дадуть нудьгувати нікому. Природний ландшафт Татарова та сервіс Готелю Коруна послужить зручним стартовим пунктом для любителів пішохідних та велосипедних мандрівок, полонини. Готель Коруна подбав і про можливість підтримувати ваше тіло у формі в тренажерному та фітнес-залах під час відпочинку в Карпатах. Буковель, готелі в якому далеко не всі мають такі принади в комплексі, як Готель Коруна: тенісний корт, майданчик для міні-футболу та волейболу, дитячий майданчик. Все спорядження для літнього та зимового активного відпочинку в Карпатах.
Відправляєтесь на відпочинок в Буковелі, а зупинитися захочеться в Готелі Коруна та побувати ще не один раз!

Popular